سال مهار تورم، رشد تولید

تماس با ما

تبریک مدیران کلینیک های ویژه دانشگاه

با حضور در دفتر معاونت محترم درمان دانشگاه در زادروز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک

جناب آقای دکتر طهماسبی معاون محترم درمان دانشگاه ضمن تشکر از حضور مدیران محترم بر اهمیت کلینیک های ویژه در خدمات رسانی به مردم شریف تاکید نمودند. در ادامه جناب آقای یوسفی مدیریت محترم کلینیک شهید خضریان(مهدیه شماره۴) ضمن تبریک مجدد روز پزشک گزارشی در خصوص نحوه ارائه خدمات رسانی در کلینیک ارائه کردند.

مدیران کلینیک های ویژه دانشگاه با حضور در دفتر معاونت محترم توسعه دانشگاه زادروز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک را خدمت ایشان تبریک گفتند. درادامه جناب آقای دکتر یوسفی معاونت محترم توسعه دانشگاه ضمن تشکر از حضور مدیران محترم بر توجه بیش از پیش بر کلینیک های ویژه در راستای افزایش خدمات رسانی با کیفیت به بیماران تاکید کردند...در ادامه مدیریت محترم کلینیک خضریان(مهدیه شماره۴) ضمن تبریک مجدد روز پزشک از توجه ایشان به کلینیک های ویژه قدردانی نمودند.

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام